Vyhľadávanie:

Naši seniori na športových hrách

Naši seniori na športových hrách

Tento týždeň sa naši seniori z Jesene života zúčastnili pokračovania v poradí už 10. ročníka Letnej olympiády seniorov mesta Košice – jesennej časti.

Na podujatie do Športovo zábavného areálu na Alejovej prišlo 147 účastníkov z 38 seniorských klubov. Súťažilo sa v piatich disciplínach: hod kriketovou loptičkou na kruhové ciele, hod kriketovou loptičkou na pyramídu z plechoviek, hod basketbalovou loptou na kôš, triafanie kriketovej loptičky do bránky florbalovou hokejkou a kop do bránky.

Vlado Šandrik zvíťazil v disciplíne triafanie kriketovej loptičky do bránky florbalovou hokejkou, v rovnakej disciplíne v kategórii žien získala 2. miesto Magda Šandriková (na snímke). Helena Brožeková zvíťazila v kategórii kop do bránky.

Jeseň života reprezentovala skupinka 8 súťažiacich a rovnako početná skupinka fanúšikov. Na podujatí sa podieľali aj organizačne – Anna Havierová ako rozhodkyňa v disciplíne hod kriketovou loptičkou na pyramídu z plechoviek a Helena Hrivňáková ako zdravotníčka.

Foto: Miroslav Brožek

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...