Vyhľadávanie:

Miroslav Kotora vás pozýva na výstavu svojich obrazov

Miroslav Kotora vás pozýva na výstavu svojich obrazov

Náš bývalý kolega, dlhoročný železiar, ktorý v súčasnosti pracuje v spoločnosti RMS Miroslav Kotora  vás pozýva na výstavu svojich obrazov.

Patrí k maliarom, ktorí sú už tradične oceňovaní na krajských aj celoslovenských súťažiach.

Minulého  roku sme o ňom písali v podnikových novinách Oceľ východu, keď získal ocenenia za dva svoje obrazy v súťaži Výtvarné spektrum Košického kraja 2021 a na celoslovenskej súťaži získal vo svojej kategórii čestné uznanie za obraz „24 hodín zo života istej ženy“.

Popredný súčasný výtvarník bude mať svoju výstavu v Michalovciach. Pripravilo ju Centrum kultúry Košického kraja v spolupráci so Zemplínskym kultúrnym centrom v Michalovciach.

V pozvánke na výstavu si okrem iného môžete prečítať:

„Ako samouk, ktorý dostal dar výtvarne pretaviť skutočnosť do umeleckého diela, oslovil svojou tvorbou množstvo priaznivcov výtvarného umenia. Originalita jeho diel a umeleckého prejavu bola viackrát ocenená na prestížnych výstavách nielen v rámci Košického kraja, ale aj Slovenska a tiež v zahraničí.  Autorove diela mali možnosť vidieť návštevníci výstav nielen v slovenských mestách a obciach ako sú Košice, Trenčín, Levice, Dubnica nad Váhom, Kostoľany nad Hornádom, ale aj v Prahe či poľskom Rzeszove.“

Výstavu obrazov Miroslava Kotoru pod názvom Ateliér (po)doby môžete navštíviť v termíne od 8.2. –  4.3. 2022 v čase od 9.00 do 16.00 v Galérii Zemplínskeho kultúrneho centra a hvezdárne na Gorkého 1 v Michalovciach.

 

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...