Vyhľadávanie:

Kto pôjde na Košický zlatý poklad

Kto pôjde na Košický zlatý poklad

Do súťaže o vstupenky na finálový koncert 38.ročníka pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad 2022 sa zapojilo 126 železiarov. Z tých, ktorí na súťažnú otázku odpovedali správne, sme vyžrebovali piatich, ktorí si už túto sobotu užijú finálový večer.

Odpoveď na otázku, kto je pravidelným členom poroty KZP s pomôckou, že ide o Košičana, hudobníka a speváka z kapely, ktorá v tejto pesničkovej súťaži zvíťazila v roku 1996, bola jednoznačná. Je ním Igor Timko zo skupiny No Name.

Na koncerte, ktorý sa uskutoční v sobotu, 22.10. 2022 v košickom Kulturparku sa zúčastnia: Peter Hurtuk, Tomáš Horniak, Dávid Štulajter, Marián Leško a Róbert Ujco.

Okrem finalistov si pozrú aj vystúpenia hostí - skupiny Sanchez AmsterdamPetra Cmoríka.

„Na koncert sa teším,“ povedal Róbert Ujco, „vyhľadávam nové talenty, nové kapely, nové objavy.  Veľa úspešných kapiel a spevákov  z východného Slovenska odštartovalo svoju kariéru práve v tejto súťaži.“

Tomáš Horniak predbežne ešte nevie, koho na koncert zoberie, pretože nepočítal s tým, že by mohol vyhrať. K zapojeniu sa do našej súťaže ho motivoval fakt, že na tomto podujatí vystúpi ako hosť Peter Cmorík, ktorého hudbu má rád.

Jasno v tom, že na koncert zoberú svoje manželky, majú Dávid Štulajter a Peter Hurtuk. Obaja majú radi hudbu Petra Cmoríka. Dávid Štulajter ešte dodal: „Každý rok sledujem Košický zlatý poklad, teraz sa ho zúčastním aj osobne, teším sa.“

 

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...