Vyhľadávanie:

Kde s deťmi osláviť MDD

Kde s deťmi osláviť MDD

Blížiaci sa víkend bude určite patriť k najkrajším v roku.  Iste totiž viete, že svoj sviatok budú mať v sobotu všetky deti.

Ak chcete svojim deťom alebo vnúčatám poskytnúť pekný a zaujímavý zážitok, určite využite pozvánku niektorého z našich partnerov, ktorí pre nich pripravili pestrý program.

Národné divadlo Košice uvedie cez víkend dve nové rozprávky

Počas prvého júnového víkendu budú mať premiéry dve nové inscenácie pre detského diváka, baletný MALÝ PRINC a činoherná rozprávka O PAĽOVI, ČO SA ČERTA NEBÁL. Divadlo pripravuje aj špeciálny program pre deti na sobotu 1. júna, počas ktorého nebudú chýbať obľúbené tvorivé dielne, výstava kostýmov či koncertná verzia nového operného projektu Orchestríček.

Po takmer dvadsiatich rokoch sa v sobotu 1. júna v obnovenej premiére vráti na javisko Historickej budovy NDKE autorská baletná rozprávka na motívy slávnej knihy Antoine se Saint Exupéryho MALÝ PRINC.

O deň neskôr, v nedeľu 2. júna, bude mať na Malej scéne NDKE premiéru nová činoherná rozprávka O PAĽOVI, ČO SA ANI ČERTA NEBÁL, na motívy rozprávok Pavla Dobšinského. Rozprávačmi príbehu sú anjel a čert, ako zástupcovia dobra a zla, ktorí sledujú a komentujú naše ľudské počínanie, čím ponúkajú aj možnosť interakcie s divákom.

V Športovo zábavnom areáli oslávia MDD v sobotu

V sobotu 1. júna  chystajú  pre deti k ich sviatku podujatia aj v Športovo – zábavnom areáli na Alejovej ulici.  Prísť môžete už od 9.00, hlavný program sa začne o 14.30. Deti sa môžu tešiť na nafukovacie atrakcie, aqua zorbing, maľovanie na tvár, maskotov, bublinky a modelovanie balónov. Deti zaplatia vstupné 1 euro.

ZOO Košice chystá v nedeľu aj krst medvedieho mláďaťa

V ZOO Košice pripravili pestrý program na nedeľu, 2. júna.  ZOO bude mať v areáli rozmiestnené svoje prezentačné stánky, v ktorých sa dozviete viac o predátoroch, kopytníkoch, vtákoch, výžive zvierat. O 10.00, 11.00 a 13.00 si budete môcť pozrieť výcvik dravých vtákov v podaní Sokoliarov Bavona zo Štiavnických Baní. Na pravé poludnie bude určite lákadlom krst mláďaťa medveďa hnedého.  Od 14.00 sa uskutoční zábavný program v priestoroch amfiteátra. Okrem toho si môžete pozrieť aj komentované kŕmenie tučniakov, tuleňov, málp, surikát a tučniakov.

Foto: freepik.com

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...