Vyhľadávanie:

Jubileum turnaja v bowlingu

Jubileum turnaja v bowlingu

Z bowlingového turnaja zamestnancov DZ Zušľachťovne a obalová vetva sa už stáva tradícia. V piatok 12. februára 2016 sa na štvordráhe COOL Bowlingu v OD Dargov konal už jubilejný 10. ročník turnaja, ktorý pre svojich členov, zamestnancov, partnerov a priateľov zorganizovala ZO OZ KOVO. Do bojov o cenné trofeje zasiahlo takmer 80 súťažiacich, ktorí bojovali nielen v súťaži jednotlivcov, ale aj trojčlenných družstiev. Medzi ženami dominovala Ivana Timková (LPL), na 2. mieste skončila Cecília Šofraneková (DZ Expedícia) a 3. miesto obsadila Jana Šolcová (Vedenie Zušľachťovní). U mužov si najlepšie počínal Juraj Hudák (PZ 3), na druhej priečke sa umiestnil Mikuláš Šulek (SÚ) a 3. miesto si v silnej konkurencii vybojoval Maroš Múdry (Vedenie Zu).

V súťaži družstiev vyhral tím z PZ 3 v zložení J. Hudák, R. Žák a V. Daňko, na 2. mieste skončili Koordinátori z obalovej vetvy J. Malčický, R. Boroš a Š. Spišák, ktorí svoju premiérovú účasť v turnaji pretavili do strieborných medailí a 3. miesto obsadilo zmiešané družstvo R. Matiaščik, A. Kapáková a M. Múdry.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...