Vyhľadávanie:

Family Safety Day by si mnohí radi zopakovali...hneď na druhý deň :)

Family Safety Day by si mnohí radi zopakovali...hneď na druhý deň :)

V sobotu sa konalo najväčšie firemné podujatie Family Safety Day 2022. Jeho cieľom je upriamiť pozornosť na bezpečnosť, a to tak v hutníckej výrobe, ako aj pri akejkoľvek inej aktivite. To zdôraznil vo svojom príhovore aj prezident Jim Bruno, ktorý prišiel na akciu priamo z letiska po návrate z USA. Po trojročnej prestávke podujatie FSD aj tento rok prinieslo nielen prezentáciu produktov a aktivít USSK, ale aj viaceré unikátne prezentácie našich partnerov, a samozrejme, množstvo zábavy pre malých i väčších návštevníkov. Nechýbali ani prehliadky podniku vrátane pešej exkurzie teplej valcovne, veď nie nadarmo sa FSD každoročne koná s podtitulom Kde pracuje môj otec, moja mama?

Veríme, že zamestnancom a ich rodinám sa podujatie páčilo. Odchádzali z areálu USSK spokojní a vysmiati. Päťročný Tomi, syn nášho kolegu na otázku, či príde aj nabudúce, bez váhania odvetil: „Áno, zajtra.“

Niečo zaujímavé z FSD pridáme tento týždeň na X App Košice každý deň. Tak čítajte a lajkujte, aby aj organizátori podujatia cítili, že ich práca mala zmysel.

Samozrejme, nebude chýbať bohatá fotogaléria na www.safety1.sk

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...