Vyhľadávanie:

Dvojitý úspech

Dvojitý úspech

Adrián Ficík zo Závodného hasičského útvaru U. S. Steel Košice si na svoje konto v uplynulých dňoch pripísal ďalšie najcennejšie medaily. Jednu, z nich si doniesol z maďarského mestečka Szolnok, kde sa minulý mesiac uskutočnila medzinárodná súťaž hasičov v halovom veslovaní na trenažéri Concept 2. Bol členom družstva, ktoré zvíťazilo v štafete na 4 x 2 x 500 metrov. Slovenskí hasiči Pavol Kuhajda a Erik Noskovič z Okresného riaditeľstva hasičského a záchranného zboru (OR HaZZ) v Piešťanoch, Martin Malatinka z OR HaZZ v Trnave a Adrián Ficík zo ZHÚ U. S. Steel Košice vybojovaním zlatej medaily obhájili minuloročné víťazstvo.

Začiatkom tohto mesiaca, 9. marca, sa v Banskej Bystrici konali Medzinárodné majstrovstvá Slovenska v rovnakej disciplíne. V kategórii neregistrovaných pretekárov od 30 do 39 rokov na vzdialenosť dvoch kilometrov nenašiel Adrián Ficík premožiteľa a obsadil prvé miesto. "Na obidvoch pretekoch som štartoval v rozdielnych kategóriách. Bolo to dosť náročné, pretože som tomu musel prispôsobovať aj tempo veslovania na tréningu. Ale zvládol som to," uviedol náš hasič po súťaži.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...