Vyhľadávanie:

Dvaja výhercovia už majú bicykle v kufroch

Dvaja výhercovia už majú bicykle v kufroch

Dnes si dvaja výhercovia prevzali ceny - elektro bicykle Sharvan. Na titulnej snímke vľavo blahoželá Miroslav Čech, riaditeľ predaja benefitných produktov Up Déjeuner, s. r. o. (v strede) Mariánovi Forraiovi . Druhý výherca Stanislav Šofranek je na snímke vpravo. Výhercovia boli vyžrebovaní spomedzi tých, ktorí sa zapojili do prieskumu o spokojnosti používateľov s benefitovou kartou Up, ktorý prostredníctvom X App organizovala spoločnosť Up Déjeuner, s. r. o. 

Marián Forrai, ktorý prišiel štýlovo oblečený v cyklistickom tričku, nám povedal, že je to jeho prvá výhra v živote. Bicykel si už poobzeral na internete a páči sa celej rodine, najmä však dcére, ktorá na ňom plánuje jazdiť do práce. Marián Forrai, ktorý pracuje v DZ Oceliareň, sa pôvodne do prieskumu zapojiť neplánoval: „Prehovoril ma kolega, že prečo to neskúsiť, že prieskum sa dá vyplniť veľmi rýchlo a že ceny sú zaujímavé. Tak som sa zapojil a rovno som aj vyhral. Kolegu to iste nepotešilo :-) .

Druhého výhercu Stanislava Šofraneka, ktorý pracuje v DZ Zušľachťovne a obalová vetva, na prieskum a možnosť vyhrať elektro bicykel upozornila manželka, ktorá pracuje v DZ Expedícia a do prieskumu sa zapojila ako prvá:  „Aj v mojom prípade ide o prvú výhru v živote.  Tiež sme si elektro bicykel  poobzerali na internete. Je to šikovné „približovadlo“, neviem, či si ho až tak užijem, lebo sa veľmi páči aj môjmu synovi.

Elektro bicykel slovenského výrobcu sa dá ľahko poskladať, dá sa preniesť v ruke (váži cca 10 kíl) a pohodlne sa zmestí do kufra auta.

Tretia výherkyňa - Ľudmila Dydňanská , si svoj elektro bicykel prevezme po návrate z dovolenky.

Na fotografii zľava: Ján Bača, Marián Forrai, Miroslav Čech a Stanislav Šofranek.

Foto: Arpád Köteles

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...