Vyhľadávanie:

Druhé kolo súťaže o lístky na detskú železnicu

Druhé kolo súťaže o lístky na detskú železnicu

Opäť hráme o detské lístky na Košickú historickú železnicu a v tomto kole aj o rodinný výlet nostalgickým vlakom na Gemerský folklórny festival v Rejdovej.

 

Čo vieš o Košickej detskej železnici?



Aj tento mesiac môžete vyhrať dva detské spiatočné lístky pre svoje deti alebo vnúčatá (deti do 15 rokov). Stačí správne odpovedať na kvízovú otázku do 30. júna. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme i tento mesiac 20 výhercov, ktorí získajú dva pamätné detské spiatočné lístky. Výhercov za mesiac jún zverejníme prvý júlový týždeň.

Ako si vyzdvihnúť výhru?
Stačí, ak si vyberiete deň a čas odchodu vláčika z Čermeľa na Alpinku, ktorý vám najlepšie vyhovuje a v pokladni na stanici Čermeľ pri kúpe lístka pre seba uvediete, že ste z U. S. Steel Košice a ste výhercom dvoch detských spiatočných lístkov. Poviete pokladníčke svoje meno a vaše číslo na zamestnaneckej karte, resp. preukážete sa svojou zamestnaneckou kartou.
Túto výhru si môžete uplatniť do konca októbra 2024.

Tento mesiac okrem spiatočných detských cestovných lístkov môžete vyhrať i rodinný výlet nostalgickým vlakom detskej železnice na Gemerský folklórny festival v Rejdovej, ktorý sa uskutoční 24. augusta 2024 (sobota). Ak ste správne odpovedali na májové kvízové otázky a správne odpoviete i na júnové otázky budete zaradení do žrebovania o tento výlet. Vyžrebovaný výherca získa voucher na tento rodinný výlet (dvaja dospelí a dve deti), ktorý si bude môcť prevziať v budove Vonkajších vzťahov na I. poschodí, č.d. 105 u Ing. Františka Gregora.
Výhercu vyžrebujeme a zverejníme spolu s ukončením druhého – júnového kola kvízových otázok.

Kvízová otázka druhého kola na mesiac jún:

Musíte sa prihlásiť


Nostalgický vlak detskej železnice na 50. ročník Gemerského folklórneho festivalu v Rejdovej

Trasa: Košice - Dobšiná - Vlachovo - Vlachovo vlečka - Rožňava - Dobšiná - Vlachovo vlečka - Dobšiná - Rožňava - Košice

Podrobný program a cestovný poriadok k jazde vlakom nájdete tri týždne pred termínom podujatia na Košická detská železnica

Pre viac informácií a rezervovanie ďalších miest kontaktujte 0905 496 426

Viac informácii o programe Gemerského folklórneho festivalu v Rejdovej nájdete na Gemerský folklórny festival Rejdová

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...