Vyhľadávanie:

Dobrovoľnícke dni o dva mesiace

Dobrovoľnícke dni o dva mesiace

Desiatim subjektom zaoberajúcim sa verejnoprospešnými aktivitami budeme pomáhať počas siedmeho ročníka firemných dobrovoľníckych dní. Pod heslom U. S. Steel pre Košice sa uskutočnia v piatok 17. mája a v sobotu 18. mája 2013. Na košických hutníkov čaká rôznorodá robota. Na programe je okrem už tradičnej zbierky šatstva pre krízové centrum a charitný dom a darovania krvi aj rad ďalších aktivít, do ktorých sa pustíme spolu s našimi partnerskými organizáciami. Zväčša budeme pracovať vonku, veríme, že počasie bude prajné, no ak by predsa len nie, čo to treba porobiť aj v interiéroch.

V Oceli východu vám postupne predstavíme jednotlivé subjekty, ozrejmíme, čo sa bude počas brigády robiť a prečo. Po prvý raz budeme pomáhať aj neziskovej organizácii Priatelia trstenskej prírody a v roku, v ktorom sú Košice európskym hlavným mestom kultúry i Štátnej filharmónii Košice. Čas na výber aktivity, ktorá vás osloví, máte do 15. apríla 2013, keď sa na intranetovej stránke spustí prihlasovanie.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...