Vyhľadávanie:

Dnes si pochutnáme na grilovaných špecialitách

Dnes si pochutnáme na grilovaných špecialitách

Pomalé pečenie je tepelná úprava väčšinou veľkých kusov mäsa, ktoré sa vďaka dlhej úprave stanú lahôdkou. Dokonca aj nevyzreté či tuhšie kusy mäsa, ktoré by inak nezmäkli. Nepotrebujete na to ani žiadny špeciálny hrniec alebo ani špeciálnu predprípravu.

Vystačíte si aj s hrncom s pokrievkou,  ktorý je vhodný do rúry a čo potrebujete je hlavne čas. Oproti bežnému receptu postačuje znížiť teplotu a predĺžiť čas pečenia. Takto urobené mäso môžete ešte chvíľku nechať grilovať.

Už dnes si takto upravené mäso budete môcť  vychutnať v našich jedálňach.

Kuchári z Delirestu pripravia šťavnaté bravčové stehno marinované v BBQ omáčke a s rôznymi prílohami vhodnými k pravej barbecue.

 

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...