Vyhľadávanie:

Darčeky zaplnili takmer celú kanceláriu

Darčeky zaplnili takmer celú kanceláriu

V uplynulých dňoch sa kancelária Slávky Tvrdoňovej z Vonkajších vzťahov postupne menila na veľký darčekový výklad, alebo Santovu dielňu.  Dnes už sú takmer všetky darčeky doručené k nám. A je ich takmer 150! Malé, veľké, ľahké i ťažké – korčule, bábiky, kozmetika, kolieskové korčule, kolobežky, bezdrôtové slúchadlá, bundy, teplákové súpravy .... presne podľa želaní detí.

Vďaka všetkým vám, ktorí ste sa zapojili do projektu Stromčeky prianí, budú mať na Vianoce radosť deti z Detského domova sv. Klementa Hofbauera v Podolínci, Centra pre deti a rodiny Uralská Košice a deti našich kolegov z projektu Sme s vami v pravý čas.

Darčeky sú starostlivo zaevidované, na každom je kartička s menom konkrétneho dieťaťa. Ešte ich musíme dobaliť, poukladať do veľkých prepravných škatúľ a vyraziť s nimi za adresátmi.

Deti z projektu Sme s vami v pravý čas dostanú svoje darčeky 15. decembra a deti z domovov v sobotu, 17. decembra. Na X app sa potom s vami podelíme o ich reakcie a radosť.

Som veľmi rada, že po prvý raz sme projekt Stromček prianí riešili virtuálne, naši zamestnanci si kartičky vyberali v aplikácii. Bolo to rýchle, spoľahlivé a vzhľadom na nariadenú prácu z domu, aj veľmi pohodlné. Teším sa, že máme takých ľudí, ktorí sa aj napriek zložitej situácii, v ktorej momentálne všetci žijeme, rozhodli urobiť na Vianoce radosť nielen svojim deťom,“ zhodnotila administrátorka projektu Slávka Tvrdoňová (na titulnej fotografii).

 

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...