
Či už držíte tradičný pôst pred blížiacimi sa Veľkonočnými sviatkami, "odľahčujete," radi skúšate nové chute a zdravé jedlá, alebo si "len tak" trúfate na atraktívnu "veggie" výzvu, v treťom marcovom týždni podporia kuchári Delirestu všetkých, ktorí veria, že skvelý obed môže byť aj bez mäsa.
Nezmeškajte preto šancu ochutnať pestrofarebné a sýte „veggie“ jedlá z marcového Delirest gastro kalendára. Sú chutnou alternatívou aj pre tých, ktorí sa mäsu úplne alebo čiastočne vyhýbajú nielen kvôli zdravotným benefitom, ale aj s ohľadom na etický alebo ekologický aspekt.
Hovorí Radoslav Lakatoš, manažér spoločnosti Delirest: „V utorok budeme ponúkať Roasted veggie bowl – je to miska s pečeným marinovaným karfiolom, brokolicou a mrkvou so šalátom z quinoi a restovaným kelom, dresing je zo sezamovej pasty Tahini. Vo štvrtok sme do jedálneho lístka zaradili Zelené curry z čerstvej zeleniny s karfiolom, cícerom a jazmínovou ryžou. V Delireste veríme, že dobre jesť znamená aj lepšie žiť.“