Vyhľadávanie:

Ceny pre U. S. Steel Košice

Ceny pre U. S. Steel Košice

U. S. Steel Košice získala v prvom ročníku súťaže Kvalitní v škole - úspešní v živote, vyhlásenej Združením podnikateľov Slovenska, prvé miesto za najinovatívnejšiu spoluprácu rozvíjajúcu slovenské školstvo a cenu mediálneho partnera súťaže, dvojtýždenníka Profit, za projekt s mimoriadnym dopadom na rozvoj podnikateľského vzdelávania.

Ocenenie oceliarskej spoločnosti za dlhodobú a všestrannú spoluprácu s viacerými strednými školami a aplikáciu princípov podnikania firmy na oblasť stredoškolského vzdelávania, udelili v piatok, 24. októbra, v Bratislave na slávnostnom podujatí za účasti Európskeho komisára pre vzdelávanie, odbornú prípravu, kultúru a mládež Jána Figeľa.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...