Vyhľadávanie:

Predvianočné stretnutie so seniormi

Predvianočné stretnutie so seniormi

Minulý týždeň sme zúčastnili vianočného stretnutia, ktoré organizovali naši seniori z Jesene života.

Predsedníčka klubu Anna Havierová sa poďakovala za celoročnú podporu a pomoc U. S. Steel Košice a vedeniu Mestskej časti Košice – Západ a Jánovi Cabanovi za to, že ich doslova zatiahol do aktivít organizovaných Radou seniorov. Poďakovala sa tiež všetkým členom klubu, ktorí sa zaslúžili o jeho dobré meno. Sú to najmä športovci, ktorí aj v tomto roku zvíťazili v petangovej lige, výborne reprezentujú v stolnotenisovej lige aj v súťaži jednotlivcov, pravidelne sa zúčastňujú letných športových hier a ďalších podujatí.

Pozvanie prijal riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača, správkyňa Nadácie U. S. Steel Košice Slávka Tvrdoňová, zástupca starostu Mestskej časti Košice Západ  Peter Huba a riaditeľ Rady seniorov mesta Košice, ktorý je tiež bývalým oceliarom a členom klubu OZ Jeseň života Ján Caban.

„Veľmi radi sme prišli medzi vás a veríme, že aj ďalší rok bude pre vás taký činorodý, ako bol tento,“ povedal Ján Bača, ktorý seniorom priniesol aj malé darčeky.

Peter Huba ocenil spoluprácu s Jeseňou života a prisľúbil vybudovanie petangového ihriska v mestskej časti.  Zároveň pozval seniorov na starostovskú kapustnicu a starostovský punč.  

Súčasťou stretnutia bolo aj výborné pohostenie, o ktoré sa postarala Helena Brožeková. Skutočne chutnú kapustnicu nielen navarila, ale ju aj osobne podávala.

Fotografiu nám poslal Miroslav Brožek.

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...